Coaching

Je kan bij ons terecht voor:

  • stress & burn-out coaching
  • stoppen met piekeren
  • loslaten van controle, perfectionisme
  • communicatievaardigheden
  • loopbaan begeleiding (ontsnappen uit de gouden kooi, bijvoorbeeld)

Leading moms coaching aanbod

 

Dus je zit daar, in die gouden kooi, je af te vragen hoe je ooit weer energie en voldoening uit je huidige job gaat halen. Je talenten en potentieel bedolven onder dat wat van jou verwacht wordt, dag in dag uit, en wat stiekem je oren uit komt. Dat knaagt, schuurt en zorgt voor een soort van vervreemding van je eigen waarden.

Maar, goh, je bent hier nu, al even, en blijven is de weg van de minste weerstand. Misschien betert het weer wel, en het is nú niet hét moment om te veranderen, toch? Je onderdrukt de stem die jou iets komt vertellen en gaat op zoek naar een modus vivendi, een automatische piloot die je nog even laat volhouden. ‘Daar kan ik weer effe mee voort’, denk je. Dénk je.

In de realiteit cijfer je jezelf verder weg, loopt je batterij des levens verder leeg en transformeert het vuur wat in je zat langzaamaan in een miezerig waakvlammetje. De burn-out (of bore-out) is dichter bij dan ooit. Ga je er op wachten, op die muur?

People change, net als omstandigheden en bedrijfsculturen. Plots kan het zijn dat je niet meer op je plaats zit. Dat is echt niet gek als je bedenkt dat alles altijd in beweging is. Jouw gezinssituatie, de professionele situatie van je partner, je ondersteuning, je dromen en doelen, je waarden. Hoe het al jaren loopt, is best comfortabel en dat willen we graag zo houden. Maar, het maakt ons niet langer gelukkig die comfortzone, net omdat er in de kern iets fout zit. Iets wat we niet steeds mogen weg relativeren ten opzichte van die extra legale voordelen en andere zoethoudertjes.

Je faalt niet als je beslist om een andere koers te varen, weg uit die vertrouwde haven. Het vraagt net moed, moed om die stap te zetten en dat oude vertrouwde los te laten voor het onbekende. Om het roer om te gooien, weg van dat kuststadje dat voelt als een tweede thuis maar het allesbehalve nog is.

Wees bovenal dankbaar voor alles wat je hebt geleerd. Je neemt het allemaal mee in je rugzak en kan het in een nieuwe situatie er weer uit halen. Streef niet naar de perfecte job (spoiler: die bestaat niet), maar naar die job die vandaag, op dit moment, het best past binnen jouw leven.

Ik help je graag met die zoektocht!