Tarieven

Checking in

  • We bekijken samen jouw klachten en je hulpvraag (“wat wil je graag anders zien?”)
  • We staan stil bij je belangrijkste noden en hoe ik jou daarbij kan helpen

Een eerste verkennend gesprek zorgt vaak al voor enige opluchting en een vrijer gevoel, want de stap naar professionele hulp is vaak geen evidente. Soms gaan daar dan ook jaren aan vooraf. Met de juiste inzichten in je eigen belevingswereld leer je je valkuilen en gevoeligheden herkennen en veranderen. Daar is het nooit te laat voor, daar ben je nooit te oud voor.

Aan het einde van ons eerste gesprek geef ik je meer info over hoe we samen aan de slag kunnen – jij beslist of en hoe we samen op pad gaan.

75eur / 60 min

 

1-op-1 sessie

De opvolgsessies kunnen zowel online als face-to-face plaatsvinden.

  • Face to face in de praktijk (regio Diest) of op locatie
  • Online via Zoom

75eur / uur

 

Aanpak op maat

Bij aanvang van een traject zien we elkaar om de 2 (à 3) weken. Naarmate de begeleiding vordert laten we meestal wat meer tijd tussen onze gesprekken. Zo blijft het totaal aantal sessies en dus het financiële plaatje haalbaar.

Werken aan jezelf doen we niet enkel tijdens de sessies maar bovenal ook tussen de sessies. Huiswerkopdrachten en reflectie opdrachten kunnen onderdeel zijn van een traject, en worden telkens samen nabesproken.

 

Tegemoetkoming mutualiteit/werkgever/mogelijkheid tot facturatie

In tegenstelling tot andere zorgverleners worden de diensten van klinisch psychologen in België nog niet gedekt door elke ziekteverzekering.
Een aantal mutualiteiten voorziet momenteel wel een (beperkte) terugbetaling. Bij aanmelding kunnen we samen de mogelijkheden hiervoor bekijken.

Daarnaast zetten heel wat werkgevers in op persoonlijke ontwikkeling. Bespreek of onze gesprekken deel kunnen uitmaken van het budget voor persoonlijke groei (en als niet, vraag dan of het eventueel kan worden toegevoegd).

Facturatie voor zelfstandigen/bedrijven en offertes op maat zijn mogelijk.